Titanové pánve  Titanové pánve a nádobí  Vaší kuchyň ozdobí Titanové nádobí 


GDPR
GDPR

Zásady ochrany osobních údajů

Pro potřeby těchto Zásad se rozumí:

 

  • Provozovatelem: Ladislav Lacina se sídlem Na Hřebence 20, Ústí nad Labem identifikační číslo:13332520
  • Osobními údaji jméno a příjmení, obchodní firma, e-mailová adresa, telefonní číslo, fakturační adresa, doručovací adresa, IP adresa, cookies, identifikační číslo podnikající fyzické osoby a daňové identifikační číslo podnikající fyzické osoby

 

Provozovatel e-shopu www.fondue-cokoladovefontany.cz, www.hrncepanve-nadobi.cz, www.psioblecky.eu, www.titanove-nadobi.eu, www.titanovenadobi-panve.cz, www.titanovenadobi-panve.eu, www.prozvirata.eu jakožto správce Osobních údajů tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování Osobních údajů, včetně rozsahu práv Účastníka souvisejících se zpracováním jeho osobních údajů.

Provozovatel při zpracování osobních údajů postupuje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. a nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 případně v souladu s dalšími právními předpisy. Účastník je fyzickou osobou, podnikající i nepodnikající, která nakupuje od Provozovatele zboží. Provozovatel je právnickou osobou, která provozuje tento internetový obchod za účelem prodeje zboží koncovému zákazníkovi.

V souvislosti s výše uvedeným dochází ke zpracovávání osobních údajů v rozsahu v jakém byly poskytnuty v souvislosti s objednávkou produktů v rámci jednání o uzavření smlouvy s Provozovatelem, jakož i v souvislosti s uzavřenou smlouvou.



Provozovatel zpracovává Osobní údaje pro následující účely:

 

  • Osobní údaje budou zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi Provozovatelem a Účastníkem, a to za účelem uzavření smlouvy, jakož i po dobu trvání smluvního vztahu.
  • daňový doklad bude uchován 10 let od ukončení smlouvy za účelem plnění zákonné povinnosti archivace účetních dokladů na základě zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů budou osobní údaje dále zpracovávány a uchovávány po dobu 10 let a plnění povinností v souvislosti s uplatněním práv z vadného plnění, a za účelem poskytnutí součinnosti správním orgánům, policii a soudu po dobu 4 let ode dne uplynutí záruční doby na zboží.
  • plnění smlouvy, případně jiného závazku na základě souhlasu Účastníka a na základě smlouvy o zpracování osobních údajů.
  • Jedná se o společnost NK HOLDING s.r.o. sídlem Hrušovany 61, PSČ 431 43 IČO 27266249. Provozovatel je správcem Osobních údajů.

 

Pokud Účastník neposkytne své Osobní údaje, není možné uzavřít smlouvu s Provozovatelem anebo mu poskytnout služby z ní vyplývající. Po uplynutí lhůt uvedených výše provozovatel Osobní údaje vymaže nebo anonymizuje. Účastník je povinen Provozovateli poskytnout pouze pravdivé a přesné Osobní údaje. Za správnost, přesnost a pravdivost poskytnutých Osobních údajů je zodpovědný Účastník. Provozovatel za správnost poskytnutých údajů nenese odpovědnost. Provozovatel je oprávněn předat osobní údaje Účastníka třetím osobám, a to za účely dokončení objednávkového procesu a doručení zboží a vyřizování reklamací. Osobní údaje jsou zpracovávány v elektronické podobě neautomatizovaným způsobem.

 

Práva Účastníka související se zpracováváním jsou:

 

  • požadovat od Provozovatele přístup k jeho Osobním údajům
  • na opravu poskytnutých Osobních údajů
  • na výmaz poskytnutých Osobních údajů
  • na omezení zpracování Osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • Právo na přenos osobních údajů na jiného správce
  • Právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů

 

Účastník může svá práva uplatnit žádostí na adrese gacr.adopcechrtu@seznam.cz nebo v případě registrovaného zákazníka v zákaznické sekci e-shopu. Uplatní- li Účastník právo je Provozovatel povinen odpovědět do 30 dní od obdržení žádosti. Provozovatel je oprávněn v případě opakované nedůvodné žádosti účtovat přiměřený poplatek za administrativní náklady s tím spojené.